fbpx

Et unikt smykke er en kærlighedserklæring

Historiefortælling er en levende del af hverdagen hos C. Antonsen, hvor vi fremstiller håndlavede smykker på vores eget værksted. Her saves og smedes, bukkes og files, støbes og loddes og indfattes – nogle af de mange færdigheder, som guldsmeden skal beherske. På værkstedet forvandler vi individuelle ønsker til et unikt smykke, der kan skabe glæde for livet, gå i arv og for altid fortælle sin helt egen historie. Mange af vores smykker fås kun i få eksemplarer og sælges kun hos C. Antonsen.

Byen, kirken og skolen

Officielle opgaver er en del af vores stolthed. Hos C. Antonsen er vi kendt for vores arbejde med officielle smykker, kirke- og korpussølv. Et særligt ærefuldt hverv er Odense Borgmesterkæden fra 1953 og Rektorkæden til Odense Universitet i 1966, der begge er udført af Carl Johan Antonsen. I 2000 formgav Claus Antonsen spændet til biskoppens nye kåbe. To år senere fik han opgaven med at udføre den nye medaljon til rektorkæden med Syddansk Universitets nye logo.

Tradition og fornyelse

”Vi har stor respekt for det ældgamle fags traditioner, som vi bygger videre på, men vi har samtidig plads til fornyelse og nytænkning”

Else-Marie Schjerning, indehaver, diplom gemmolog og eksamineret diamantgraderer

Bemærk – butikken holder lukket hver mandag.

You have Successfully Subscribed!