Et unikt smykke er en kærlighedserklæring

Historiefortælling er en levende del af hverdagen hos C. Antonsen, hvor vi fremstiller håndlavede smykker fra eget værksted. Her saves og smedes, bukkes og files, støbes og loddes og indfattes – nogle af de mange greb, som guldsmeden skal beherske. I værkstedet forvandler vi individuelle ønsker til et unikt smykke, der kan skabe glæde for livet, gå i arv og fortælle sin helt egen historie. Mange af vores smykker fås kun i få eksemplarer og sælges kun hos C. Antonsen. Otte ud af 10 solgte smykker i forretningen er fra eget værksted.

Byen, kirken og skolen

Officielle opgaver er en af vores stolte traditioner. Hos C. Antonsen er vi kendt for vores udførelser inden for kirke- og korpussølv. Stolthed knytter sig til Odenses Borgmesterkæde, som er udført af Carl Johan Antonsen i 1953. Kæden vejer lige ved 1 kg og er fremstillet af forgyldt sterlingsølv. C. Antonsen har bl.a. også formgivet spændet til Fyns Stifts bispekåbe og rektorkæden til Syddansk Universitet.

Tradition og fornyelse

”Vi har stor respekt for det ældgamle fags traditioner, som vi bygger videre på, men vi har samtidig plads til fornyelse og nytænkning”

Else-Marie Schjerning, indehaver, diplom gemmolog og eksamineret diamantgraderer