Et funklende foredrag om diamanter

Få et sjældent indblik i diamanternes hemmelige verden

Else-Marie Schjerning er eksamineret diamantgraderer og diplom gemmolog. Som indehaver af C. Antonsen handler hun diamanter og ædelstene over hele verden.

Et foredrag med Else-Marie Schjerning giver et nuanceret indblik i en lukket verden, som ganske få kender. Hun inviterer levende ind i diamanternes og ædelstenenes hemmelige verden. Som gemmolog er Else-Marie Schjerning højt specialiseret indenfor diamanter og ædelstene og uddannet til at kvalificere og certificere de ædle stene.

Kontakt C. Antonsen og hør mere om mulighederne for et skræddersyet foredrag i din virksomhed. Små eksklusive arrangementer med et begrænset antal deltagere kan afholdes i vores butik i Vestergade.

Ring og hør mere på telefon 66 12 08 91

billede, diamantgraderer Else-Marie Schjerning

Aktuelle arrangementer

Åbent værksted

– Et forførende håndværk – sæt ring om datoen

Fredag 28. februar kl. 10.00 – 18.00
Lørdag 29. februar kl. 10.00 – 14.00

Vi gør opmærksom på, at der er tale om et lille eksklusivt besøg med et begrænset antal deltagere ad gangen. Ventetid kan forekomme.

Den eneste ene
I over hundrede år har vi smedet kærlighedshistorier hos C. Antonsen. Siden 1910 har vi grebet tidsånden og indfriet vores kunders ønsker til vielsesringe, som er et symbol på kærligheden.

Oplev værkstedet i Vestergade 36, Odense
Få et sjældent kig ind i værkstedet, når guldsmeden saver, smeder, bukker, filer, lodder og indfatter forlovelsesringe og vielsesringe. Her giver vi også gamle smykker nyt liv, når vi smelter dem om til en ny fortælling om kærlighed.